For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Motor tjek

På nyere biler kan man, udlæse og slette fejl direkte fra computeren, det tager kun 5 minutter så kan man se alle fejlkoder, real-time data, justere og meget mere. vi tager 250,- for en test med pc'en.

Synstjek: Gratis

Synstjek inkludere (tjek af bremser, tjek af belysning, tjek af dæk, tjek af undervogn, evt. andet der skal påpeges. Ring på tlf: 42446230 for, at booke et synstjek.

Olieskift

Olieskift variere fra bil til, bil, men for hvert 15.000km til 20.000km anbefaler vi et olie & oliefilter skift.

Lille service (15.000km)

Ved et lille service skiftes olie/filter. Derudover indeholder dette, kontrol af visker, lys, lygter og instrumenter, smøring af døre og klapper, kontrol og justering af dæktryk samt vurdering af dækmønster/slitage, kontrol af styretøj og undervognskomponenter, kontrol af udstødningssystem, visuel kontrol af bremser og sidst en prøvekørsel, hvor bilen generelt kontrolleres og vurderes.

Stort service (30.000km)

Stort eftersyn er som regel meget lig det lille eftersyn, men med den forskel at bremser adskilles, renses og smøres ligesom gear-/bagtøjsolier samt brændstof- og pollenfilter udskiftes. I sjældne tilfælde justeres også ventiler.

Klargøring indvendigt & udvendigt

Prisen på en komplet klargøring, starter fra KUN 500 kr (prisen kan varierer, dette kommer an på størrelsen af bilen, om der har været hund i bilen osv).

Image Not Available